MAAND KEUZE MENU

Voorgerecht

Champignonroomsoep met groene kruiden

of

Bruschetta

Hoofdgerecht

Varkenshaas met een Calvados Saus

of

Kabeljauwfilet met een Vineblanc Saus

Nagerecht

Coup Vanillesoftijs met een Citruskaramel en slagroom


€ 21.00 P.P

Klik hier om de tekst te bewerken

Keuzemenu

van de Chef

Voorgerecht

Carpacio van ossenhaas met groene-Pesto,Ui,Sla, en Oudekaas

Of

Groene salade met gerookte Zalm, crème Fraise en Zwarte peper uit molen

Hoofdgerechten

Getrancheerd Tame Eendborst met Sinaasappel, Basilicum, Grandmarnier en een eigenjus

Of

Op huid gebakende Noorse Zalmfilet met Tomaat,groene kruiden en een Beurreblanc saus

Nagerecht

Vanille Crème Bulee met Boerenjongens-ijs

€28.50 P.P

0