Menu

 Soepen

Uiensoep met kaascrouton ’s                                                                                   

Hoofdgerecht

                                                                   

Varkenshaas medaillons    

Eendenborst met sinaasappel, basilicum, grand Marnier en een eigen jus                                                                   

Black Angus biefstuk met zwartpepersaus                                                                   

Gamba's al ajillo op Spaanse wijze met pepertjes, knoflook en olijfolie

(heet geserveerd)                                                                                                        

Spareribs met knoflooksaus                                                                                        

Op huidgebakken Zalmfilet met wittewijnsaus                                                            

Dag vangst                                                                                                              

Vegetarisch schotel                                                                                                     




 (Alle hoofdgerechten wordt geserveerd met frisse salade, warme groenten en frieten)

Nagerechten

*Dame blance    met warme chocoladesaus en slagroom             

*Sorbetijs met vers fruit en slagroom

*Coup walnotenijs met advocaat en slagroom

*Huisgemaakte Tiramisu met aardbeienijs en slagroom

*Hangop met een citruskaramel, kletskop en slagroom

*Coup bananenijs met bananen en slagroom