Menu

Soep​

                   Uiensoep​

Hoofdgerecht (graag reserveren)

                                                                   

               Varkenshaas medaillons    

               Eendenborst met sinaasappel, basilicum, grand Marnier en een eigen jus                                                                   

               Black Angus biefstuk                                                                                                                                                 

               Spareribs met knoflooksaus                                                                                        

               Op huidgebakken Zalmfilet met wittewijnsaus                                                            

               Dag vangst                                                                                                              

               Vegetarisch schotel                                                                                                     

                                   (Alle hoofdgerechten wordt geserveerd met frisse salade, warme groenten en frieten)


  Nagerechten

                 Dame blance  met slagroom             

                    Sorbetijs met vers fruit en slagroom

                    Coup walnotenijs met advocaat en slagroom

                    Huisgemaakte Tiramisu met aardbeienijs en slagroom

                    Hangop met een citruskaramel, kletskop en slagroom

                    Coup bananenijs met bananen en slagroom